The Scandinavian nails by abameme logoen The Scandinavian nails by abameme
Hjem Skole Produkt Gitar Webshop Salongen Om oss English Meny
Kunstnegler med naturlig utseende
Forsterkede naturlige negler med permanent fransk manikyr

Produkt - de ferdige kunstneglene


Gjeldende holdbarhet for Ready - resin er November 2019: BBE/LOT 87163L. Andre LOT nummer har gått ut på dato.

Produktserien

Vår produktserie er baserte på kunnskap og vitenskap.

Salongkunder stiller høye krav til kvalitet

 • Ingen kant langs neglebåndet etterhvert som neglene vokser frem.
 • Materialet skal ikke gulne.
 • Neglelakk skal kunne fjernes helt, uansett farge.
 • Sterke negler som tåler å brukes.
 • Ser og kjennes naturlige ut.
 • Er tynne og allikevel sterke uten å løsne langs kantene/ neglebåndet.

Scandinavian nails gir negledesigneren kreativ frihet og dekker de teknikkene man trenger i en profesjonell neglesalong.
Skolen passer for nybegynnere og allerede utdannede negledesignere.

Bruksanvisningene

Vi har syv teknikker med tilhørende bruksanvisninger.

Rekkefølgen

Hvilke produkt man bruker når og hvordan dette produktet skal brukes på best mulig måte.

Bruksanvisningene

 1. Forlenge neglene med tipper.
 2. Forlenge neglene med sjablonger*.
 3. Forsterke naturlige negler*.
 4. Vedlikehold av alle teknikker*.
 5. Teknikker for gitarister.
 6. * kan gjøres med eller uten permanent fransk manikyr
 7. "Fasongfiling blir levende".

Fasongene

Utseendet kan enkelt tilpasses det utrykket salongkunden ønsker med lengde, fasong og form.

Neglene tilpasses den stilen og det bruksområdet salonkunden ønsker.

Vi som negledesignere kaller dette "bildet" kunden ønsker. Det er negledesignerens oppgave å lytte til kundens beskrivelse av dette "bildet", sette beskrivelsen inne i vårt system og kunne lage "bildet" kunden ønsker.

For negledesigneren er det viktig å beskrive fasonger objektivt. Denne objektive beskrivelsen muligjør det å lage ti like negler.

Form

Den tynne, glatte, jevne, langtidsholdbare, skinnende overflaten gjemmer godt den overlegne styrken i våre kunstnegler.

Formen den ferdige neglen gis er med på å understreke det uttrykket salonkunden beskrev under fasongene; "bildet".

Det er Form som gir styrke og langtidsholdbarhet til kunstneglene. Dette er avgjørende for at det skal bli enkelt for negledesigner og salongkunde å vedlikeholde neglene etter 3-6 uker. Materialet er 5 ganger sterkere enn tradisjonelle typer kunstnegler materialet legges derfor tynnere. Dette fører til en mer elegang form salongkundene liker.

Produktkjennskap

For å bli dyktig i negledesign, uavhengig av hvilke materiale og teknikk du bruker må du forstå og stole på rekkevidden av materialet og tilhørende teknikker.

Her følger en beskrivelse av tre stadier negledesignere kan kjenne seg igjen i.

I begynnelsen lager vi sterke/ tykkere negler. Etterhvert som vi blir flinkere blir det lett å overkontrollere mengden med materiale vi legger på; begynner å bruker mindre materiale og neglene blir svakere. Dette fører til svakere negler. Blir du sertifisert negledesigner slipper du å oppleve alle problemstillingene på dine kunder, du løser dem på skolen og lærer hva som er tilstrekkelig og å lage solide kunstnegler.

"den første neglen"

Dette stadiet kjennetegnes ved at man legger materialet for tykt og at man lett kommer i kontakt med hud/ neglebånd.

Den første neglen er vi stolte av, fordi vi klarte å få den på, dette er mer skaperglede enn kvalitetsarbeide. Denne neglen må alle lage og noen lager den flere ganger. Vi griser med lim, kutter oss med fil og gjør alt det vi senere ikke kommer til å gjøre. Så lenge vi lager "den første neglen" er det best å øve på egne negler. Neglene er gjerne litt for tykke - solide, ujevn fasong og mangel på materialkontroll, men disse neglene får ofte lang holdbarhet og derfor blir det jo motiverende å fortsette å lære mer.

"den andre neglen"

Eleven kommer ganske fort til dette stadiet der de begynner å få mer produktkjennskap.

Her har elevene bedre kontoll på materialet og kommer sjeldnere i kontakt med hud eller neglebånd. Neglene blir adskillig tynnere og form og fasong blir mer i henhold til hva man liker.

"Den andre neglen" er et stadie mange negledesignere kan være på ganske lenge hvis de ikke blir fortalt at det finnes et nivå til "den tredje neglen". Det at man er fornøyd med neglene på dette stadiet er nok mer basert på at man har fått mer kontroll på produktet og verktøyene man bruker. Eleven griser bare "litt" i neglebåndet og kommer "litt" i kontakt med huden og har ikke helt kontroll på styrken og tykkelsen på materialet, men neglene ser adskillig bedre ut enn på "den første neglen". Et vanlig kjennetegnet for dette stadiet er at elevene gjerne forsvarer seg med: "mine modeller er fornøyde". Det er på dette stadiet at man begyner å lage for tynne negler som ikke er tilpasset salonkundens behov.

"den tredje neglen"

Materialkontoll er på plass. Ingen grising eller filkutt, all filing er med lette, presise strøk. Eleven buker kortere tid, neglene har like lengder, form og fasong.

Neglene ser naturlige ut og er behagelige å bruke. Neglene holder uten å løsne langs kantene. Her er styrken laget tilstrekkelig slik at neglene ikke brekker med mindre de er utsatt for ekstrem belastning. Utseendet er på plass og hver eneste negl har wow-faktor.